Nice, Monaco, Cannes - letecky

4 denní zájezd   Francie Francie    Krátkodobé poznávací zájezdy

   ubytování: hotel       doprava: letecky       strava: snídaně   


Nejslavnější a nejkrásnější města na francouzské Riviéře netřeba představovat. Tento letecký zájezd vychází vstříc těm, kteří chtějí spojit zážitek z poznávání s pohodlím cestování letadlem.


Program zájezdu

1. den: Přílet do Nice , transfer do hotelu, ubytování. Prohlídka města s úzkými klikatými uličkami ve čtvrti Vieux Nice, Cimez, katedrála St. Réparate, náměstí Garibaldi, přístav, procházka po Anglické promenádě.
2. den: Ráno přejedeme do Monackého knížectví. Pěší prohlídka míst, kde se jezdí jeden z nejatraktivnějších závodů Formule 1 na světě. Návštěva exotické zahrady s panoramatickým výhledem, tržiště, střídání stráží u královského paláce, neoromantická katedrála, Oceánografické muzeum s obřími akvárii, jachetní přístav, luxusní lázně Monte Carlo s kasínem, Japonské zahrady. Odpoledne navštívíme Menton, malebné staré město, které s okolními horami tvoří jedinečné místo Azurového pobřeží. Navštívíme náměstí Sain-Michel s kaplí Conceptiona a bazilikou Sainte-Michel - Archange s krásným výhledem na moře i město.
3. den: Ráno výlet do Cannes , proslulého přímořského letoviska Francouzské riviéry a místo konání světoznámých filmových festivalů. Z Cannes možnost fakultativního výletu lodí na Lerinské ostrovy (cca 14 Eur, platba na místě). Navštívit můžete St. Marguerite s bývalým vězením, kde byl vězněn muž se železnou maskou nebo menší ostrov St. Honorat, kde se nachází udržované opatství Lerinských mnichů. Odpoledne Antibes , oblíbené prázdninové letovisko, ale i centrum květinářství. Navštívíme přístav, květinové uličky, provensálskou tržnici nebo hrad Grimaldi, kde žil Pablo Picasso.
4. den: Po snídani odhlášení z hotelu. Dopoledne odlet z Nice zpět do Prahy.

Cena obsahuje:

  • letecká přeprava Praha - Nice a zpět včetně palubního zavazadla
  • transfer z / na letiště
  • jízdné vlakem na výlety dle programu
  • 3x nocleh v hotelu
  • 3x snídaně
  • průvodce

Fakultativně:

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 140 Kč)
  • zavazadlo k odbavení (příplatek: 1690 Kč)
  • 1/1 pokoj - zde povinný při nedoobsazení (příplatek: 4890 Kč)