Andalusie - Costa de la Luz - Aparthotel Las Dunas ****

8 denní zájezd   Španělsko Španělsko   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: polopenze   


Další destinace v programu zájezdů pro seniory 55+ je tady! Andalusie, to není pouze proslulé Costa del Sol. Costa de la Luz pro seniory 55+ Vám umožní poznat dosud málo prozkoumanou část Andalusie. Na samém jihu Španělska, na pobřeží Atlantického oceánu se nachází takzvané "Pobřeží světla" – Costa de la Luz. Costa de la Luz byla dlouhou dobu turisty opomíjenou oblastí, ale postupem času se stala jednou z nejpopulárnějších turistických destinací v Andalusii i celém Španělsku. Nyní máte i Vy jedinečnou příležitost poznat tento krásný kout země během našeho zájezdu pro seniory 55+. Pro cestovní ruch se Costa de la Luz otevřela teprve nedávno, což je znát v každém koutě této oblasti. Kilometry dlouhé, přírodní pláže s jemným pískem lemují pobřeží Atlantického oceánu a společně s místní přírodou, kulturou a kuchyní lákají každoročně více a více turistů z celého světa a i to je důvodem, proč jsme se rozhodli zařadit zájezdy Costa de la Luz pro seniory 55+ do naší nabídky.

Poloha: Tento kvalitní a výborně vybavený Aparthotel Las Dunas se nachází na pobřeží Costa de la Luz přímo u krásné písečné pláže "La Barrosa", v lokalitě Sancti Petri a nabízí širokou škálu aktivit jak sportovních, volnočasových tak i gastronomických. Hotelový komplex je obklopen zahradami a v blízkosti hotelu naleznete také golfový resort Novo Sancti Petri. Nedaleko hotelu cca 1,5 km se nachází obchodní centrum. Bary, obchody, restaurace a menší supermarket cca 100m od hotelu. Hotel prochází celkovou rekonstrukcí, která bude dokončena začátkem roku 2018.

Pláž: Krásná dlouhá a široká písčitá pláž "La Barrosa", kterou obklopuje pobřeží Chiclanera, je považována za jednu z nejlepších pláží ve Španělsku, která se nachází v přírodním prostředí dun, borovic a moře. Lehátka a slunečníky za poplatek (pouze v hlavní sezoně).

Akce :
NÁŠ TIP - I když si možná řeknete "to je u Atlantiku, tam bude určitě studená voda" - tak opak je pravdou! Teploty vody zde dosahují až 25 stupňů a to i v mimosezónních měsících! Moře je zde tedy srovnatelné nebo i teplejší než na Costa del Sol.

Vybavení hotelu : Nonstop recepce, restaurace, bar, Wi-Fi připojení zdarma, úschovna zavazadel, venkovní bazén, bar u bazénu, dětský bazén, zahrada, lehátka a slunečníky u bazénu, minimarket, směnárna, prádelna, čistírna, výtah, dětské hřiště a miniclub, stolní tenis, sluneční terasa, bar na pláži.

Vybavení pokoje : Apartmány s vlastním sociálním zařízením jsou vybaveny kuchyňkou s lednicí, kávovarem, mikrovlnou troubou a základním kuchyňským vybavením. Dále je zde klimatizace/topení, telefon, satelitní TV, Wi-Fi, vysoušeč vlasů. UBYTOVÁNÍ V NOVĚ ZREKONSTRUOVANÝCH POKOJÍCH . Pokoje jsou bez možnosti přistýlky. V pokoji jsou umístěna dvě široká lůžka pro 2-3 dosp. osoby.

Polopenze formou švédských stolů včetně sklenice vody a vína k večeři.


Cena obsahuje:

  • Zpáteční letenka Praha – Sevilla – Praha (včetně všech poplatků)
  • Transfer letiště – hotel – letiště
  • 7 nocí pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji
  • Polopenze vč. sklenice vody a vína k večeři
  • 1x výlet (může být spojen s transferem z/ na letiště)
  • Služby česky/slovensky hovořícího delegáta po celou dobu pobytu
  • Zákonné pojištění CK pro případ úpadku

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna zájezdu
  • Případnou pobytovou taxu dle vyhlášky místních úřadů
Partner