Bavorské klenoty a term. lázně Bad Füssing + historická města na Innu a Dunaji

5 denní zájezd   Německo Německo    Pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní

   ubytování: aparthotel       doprava: autobusem       strava: vlastní   


Na tomto netradičním zájezdu se prolíná návštěva historických rakouských a německých městeček s koupáním v jedinečné termální lokalitě v lázních Bad Füssing.
Je zde cca 10 000 m2 termální vodní plochy a přibližně 80 termálních bazénů. Léčivý pramen s obsahem síry o teplotě 56°C, který tryská z hloubky 1 000 metrů má podle názoru mnoha hostů, vědců a lékařů nesrovnatelné přirozené léčivé účinky. Kdo jednou navštívil tyto zajímavé lázně, rád se sem vrací.

Není možný pokoj s přistýlkou.


Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Vysvětlivky

  • D: Dospělí

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy v ranních hodinách. Malebný REGENSBURG – jedno z nejlépe zachovalých německých historických měst s mnoha zachovalými románskými a gotickými památkami. V roce 1996 bylo historické centrum Regensburgu zapsáno na seznam světového dědictví UNESCO. Příjezd do lázní BAD FÜSSING .
2. den: Dopoledne prohlídka městečka SCHÄRDING ležícího na březích řeky Inn. Nejhezčí částí je hlavní náměstí Stadtplatz s řadou pěkných barevných štítových domů. Odpoledne koupání v BAD FÜSSING : největší lázně v Evropě, je zde cca 10 000 m2 termální vodní plochy a přibližně 80 termálních bazénů.
3. den: Výlet za historickými městečky podél řek Inn a Salzach: BURGHAUSEN – nesmírně malebné město na řece Salzach s dominantou hradu Burghausen na mohutném hřbetu dlouhém 1100 metrů. BRAUNAU AM INN – jedno z nejkrásnějších měst v oblasti s dlouhou historií, centrum je v gotickém stylu, neobvykle protáhlé náměstí Stadtplatz, symbol Braunau kamenná věž farního kostela sv. Štěpána, rodiště Adolfa Hitlera. V podvečer koupání v lázních BAD FÜSSING .
4. - 5. den: Ráno zastávka v OBERNBERG AM INN – starobylé trhové město s půvabným hlavním náměstím Marktplatz s barokními průčelími domů. Prohlídka PASOVA , který je známý jako město tří řek. Stékají se zde Dunaj, Inn a Ilz. Pasov je malebné město s barokní architekturou (dóm sv. Štěpána, staré město). V podvečer koupání v lázních BAD FÜSSING .

Cena obsahuje:

  • doprava autobusem
  • průvodce
  • 4x ubytování v aparthotelu Salzburg s možností vaření (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • pobytová taxa

Fakultativně:

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 180 Kč)
  • 4x večeře ve vedlejší restauraci (příplatek: 1800 Kč)