Termální lázně Bükfürdo - pobyt na 6 nocí

7 denní zájezd   Maďarsko Maďarsko   

   ubytování: hotel ***       doprava: autobusem       strava: polopenze   


– vstupné do termálních lázní v ceně
- bez nočních přejezdů

Lázeňské městečko Bük se nachází na severozápadě Maďarska nedaleko rakouských hranic. Je známé především díky zdejším lázním, které jsou jedny z nejznámějších a nejoblíbenějších v Evropě. Zdejší léčivá termální a minerální voda bohatá na vápník, hořčík a fluor vyvěrá na povrch ze 4 pramenů o teplotě až 58°C. Má pozitivní vliv při léčbě zánětlivých onemocnění, na činnost svalů a krevní oběh. Používá se k léčbě onemocnění pohybového ústrojí, chronických gynekologických onemocnění, k rehabilitaci po operacích a úrazech, ale také jako pitná kúra k léčbě poruch trávicího ústrojí.

Lázeňský areál:
Lázeňský komplex o rozloze 14 ha se rozléhá v krásné zeleni přírodního parku. Moderní areál svým návštěvníkům nabízí léčebnou lázeňskou část, zážitkovou část a svět saun.
NOVINKA 2019
Od sezóny 2019 bude nově léčebná a zážitková část sloučena.
V léčebné části se nachází 4 kryté bazény (30-39°C) se silnými léčebnými účinky, 2 částečně kryté léčebné bazény (33-36°C), 2 otevřené plavecké bazény (25 m, 50 m), krytý plavecký bazén, krytý bazén na vodní cvičení. V bazénech s termální vodou se doporučuje pobýt max. 20 min. a poté si odpočinout. Dětem do 16 let je vstup do léčebné části umožněn pouze na základě lékařského doporučení, bližší informace v CK. Zážitková část nabízí venkovní zážitkový bazén (31-33°C), léčebný bazén (33-35°C), částečně krytý léčebný bazén (33-35°C), částečně krytý zážitkový bazén (31-33°C), krytý zážitkový bazén (32-34°C), perličkový bazén (34-35°C), 2 kryté dětské bazény (31-34°C), 4 skluzavky a tobogány se světelnými a zvukovými efekty.
Saunový svět (za poplatek) nabízí aroma saunu a parní kabinu, finskou kamennou a dřevěnou saunu, infrasaunu, bylinnou saunu, tepidárium, ledovou kabinu, Kneippův bazén (16-18°C), vnitřní a venkovní ochlazovací bazén (16-18°C), jacuzzi (34-36°C) a zážitkový bazén (34-36°C).

Odjezd autobusu z ČR je v ranních hodinách, příjezd do Bükfürdo je v odpoledních hodinách.
Odjezd z Bükfürdo je v odpoledních hodinách, příjezd do ČR pak ve večerních hodinách.

V rámci pobytu nabízíme fakultativní výlet:
KÖSZEG - prohlídka města s bohatou historií, které sehrálo významnou roli v dějinách Maďarska a Rakouska. Köszeg má jedno z nejkrásnějších náměstí v Maďarsku s barevnými gotickými, renesančními a barokními budovami.

Za příplatek je možné zajistit ubytování v hotelu RÉPCE GOLD****
Hotel se nachází přímo u lázeňského areálu, se kterým je propojen krytou chodbou, cca 150 m od nákupních možností.
Hostům je k dispozici recepce, restaurace s maďarskou a mezinárodní kuchyní, lobby bar, wellness centrum (bazén, whirlpool, sauna, parní kabina), solná komora, solarium, fitness, masáže, kosmetika, manikúra, pedikúra, dětský koutek, biliár, šipky, výtahy.
Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, většina pokojů má balkon, vlastní sociální zařízení, TV, minibar, klimatizace, trezor, telefon, župan na pokoji, WIFI.
Snídaně a večeře jsou formou bohatého bufetu.

Hotel RÉPCE ***
Hotel se nachází v klidné lokalitě a je přímo propojený s lázeňským areálem krytou chodbou. Hostům je k dispozici recepce, restaurace s výbornou maďarskou i mezinárodní kuchyní, hotelové wellness centrum (jacuzzi, plavecký bazén, sauna, whirlpool a parní kabina) a WIFI připojení v lobby zdarma. Klienti mají v ceně neomezený vstup do léčebné části termálního areálu včetně zapůjčení županu.
Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky jsou vybaveny koupelnou s WC, TV a minibarem. Všechny pokoje jsou bez balkonu.

V ceně pobytu je polopenze. Snídaně i večeře formou bohatého bufetu se podávají v hotelové restauraci.


Cena obsahuje:

  • 6x ubytování
  • 6x polopenzi
  • 6x vstupné do lázní (léčebná i zážitková část)
  • vstupné do hotelového wellness centra
  • dopravu autobusem
  • pobytovou taxu
  • průvodce

Cena neobsahuje:

  • půldenní vstup do lázní poslední den

Fakultativně:

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 250 Kč)
  • odjezd z Hradce Králové a Pardubic - u termínů označených * a na vyžádání v CK (příplatek: 250 Kč)
  • příplatek za ubytování v hotelu Répce Gold**** (příplatek: 1400 Kč)