Sardinie - Hotel Villaggio Cala Bitta ***

8 denní zájezd   Itálie Itálie   

   ubytování: hotel ***       doprava: letecky       strava: polopenze   


Zájezdy na Sardinii pro seniory 55+! Přinášíme Vám atraktivní destinaci v rámci programu cenově výhodných zájezdů senior 55+ - SARDINII. Sardinie představuje v posledních letech i vzhledem k vyšším cenám destinaci, kterou pro svoje zájezdy vyhledává především movitější klientela. Nyní se vám naskytla jedinečná příležitost poznat krásy druhého největšího ostrova Itálie i Středozemního moře na dovolené za nesrovnatelně nižší cenu! Objevte bělostné pláže s křišťálově čistým azurovým mořem na Smaragdovém pobřeží, které jen těžko hledají konkurenci jak v rámci Itálie, tak v celé Evropě. Poznejte bohatou historii ostrova a navštivte místa, která vás ohromí svou neopakovatelnou atmosférou. Ochutnejte vynikající kuchyni, která proslavila Itálii po celém světě!
Jednou z nejstarších a v této době také nejluxusnějších turistických zón na sardinském pobřeží je oblast nazývaná Costa Smeralda, neboli Smaragdové pobřeží - a právě kousek od této oblasti se nachází náš hotel Cala Bitta 3*! Naleznete zde jedny z nejkrásnějších pláží na ostrově. Dovolená na ostrově Sardinie v rámci programu senior 55+ splní všechna vaše očekávání!

Poloha: Hotel Villaggio Cala Bitta se nachází na klidném místě u menší zátoky nesoucí stejný název, v samém srdci Sardinie nedaleko vyhlášené oblasti Costa Smeralda. Hotel disponuje menší soukromou pláží, která se nachází cca 50 m od hotelu. Hotel se nachází cca 2,5 km od vyhlášeného letoviska BAIA SARDINIA, kam můžete využít ZDARMA hotelový shuttle bus nebo se dá dojít i pěšky. V Baia Sardinia naleznete obchody, bary a restaurace a také krásnou pláž.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 45 min.

Pláž: Menší soukromá písečná pláž se nachází cca 50 metrů od hotelu. Plážový servis (slunečník, lehátko a křesílko) na této pláži v ceně. Nedaleko této pláže menší turistický přístav.

Další pláž (typická sardská se světlým pískem a azurovou vodou) se potom nachází v letovisku Baia Sardinia (cca 2,5 km – doprava shuttle busem zdarma).


Upozornění! Jedná se o jednoduchý hotel, který spadá do kategorie 3* a tedy není vhodný pro náročnější klienty. Má ale jedinečnou polohu pro objevování nejkrásnějších míst Sardinie.

Akce : JEDINEČNÁ LOKALITA U COSTA SMERALDA!!

PLÁŽOVÝ SERVIS (lehátka a slunečníky) ZDARMA

Jednolůžkové pokoje bez příplatku (do vyprodání kapacit)

Vybavení hotelu : Recepce, vstupní hala, Wi-Fi na recepci, bazén (mořská voda, v provozu v závislosti na počasí, může být vyžadováno použití koupací čepice), restaurace, TV místnost, hrací místnost, lukostřelba, animační programy a miniklub (v provozu v závislosti na počtu klientů), divadlo pro animace, parkoviště, shuttle bus zdarma (s pravidelným spojením s letoviskem Baia Sardinia).

Vybavení pokoje : Hotel disponuje celkem 120 pokoji. Některé jsou umístěné v centrální části hotelu (jednopatrové budovy), některé ve vilkách v piniovém háji. Všechny jsou vybaveny sociálním zařízením, fénem, klimatizací, trezorem, TV, miniledničkou a telefonem. Většina pokojů má balkon či předzahrádku. K dispozici jsou také pokoje s možností až 2 přistýlek či pokoje typu Family (dva propojené pokoje s jedním sociálním zařízením).

Polopenze formou švédských stolů vč. sklenice vody a vína k večeři
Plná penze za příplatek 2 000 Kč/os. (službu musí objednat všechny osoby v pokoji).


Cena obsahuje:

  • Letenka Praha - Olbia - Praha (včetně všech tax a poplatků)
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • 7 nocí v hotelu
  • Polopenzi formou švédských stolů vč. sklenice vody a vína k večeři
  • 1x polodenní výlet Olbia (upozorňujeme, že tento výlet může být z organizačních důvodů uskutečněn i v den příletu nebo odletu a může být případně spojen s transferem z/na letiště)
  • Služby česky/slovensky hovořícího delegáta po celou dobu pobytu
  • Zákonné pojištění CK pro případ úpadku

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna zájezdu
  • Případnou pobytovou taxu dle vyhlášky místních úřadů. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování.Tato taxa je splatná na místě v hotovosti v Eur
Partner