Kampánie - Hotel & Village Giulivo ****

8 denní zájezd   Itálie Itálie   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: polopenze   


Baia Domizia je letovisko umístěné v turistické zóně regionu Kampánie, v provincii Caserta, při jeho nejsevernější části - na hranicích regionu Kampánie a Lazio, často přezdívané jako "brána jihu". Letovisko vzniklo v 60. letech minulého století, a přestože má v zimním období jen cca 1000 obyvatel, v letních měsících se tento počet několikanásobně zvyšuje. Bylo založeno jako rekreační středisko s hotely a apartmány u pěkných písčitých pláží severní Kampánie, na strategicky výhodném místě k podnikání zajímavých výletů po okolí (jen několik desítek kilometrů jsou umístěny – italské Versailles – zámek Caserta, Neapol, Pompeje, Herculaneum, Pozzuoli, Vesuv, či ostrovy Capri a Ischia, které jsou na obzoru viditelné již ze samostatného letoviska). Letovisko nabízí svým návštěvníkům veškerou infrastrukturu.

Poloha: Giulivo hotel & village se nachází v centru letoviska Baia Domizia, přímo u pláže, na kterou vede příjemná procházka piniovým hájem v rámci komplexu. Hotel je rozdělen na hotelovou část a rezidenční část, kde naleznete bungalovy a menší vilky. Ubytování ve zrekonstruované části - hlavní budovy hotelu. V blízkosti hotelu se nacházejí obchůdky a bary. Možnost místní dopravy autobusem.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 1 - 2,5 hod.(záleží na místě přistání Neapol nebo Řím)

Pláž: písčitá pláž se nachází přímo u areálu hotelu. K dispozici je zde plážový servis (slunečníky a plážová křesílka) v ceně.

Akce : Plážový servis (křesílka a slunečníky) zdarma

Vybavení hotelu : recepce, restaurace, bar, výtah, bazén, parkoviště. Upozorňujeme, že v bazénu může být vyžadováno použití koupací čepice.

Vybavení pokoje : Pokoje v hotelové části s vlastním sociálním zařízením, fénem, telefonem, TV, klimatizací, trezorem a minibarem. Apartmány v rezidenční části s vlastním sociálním zařízením, kuchyňkou.

- Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře servírované - první a druhý chod, salátový bufet, polévka a dezert nebo ovoce (první den bez výběru, od 2. dne pobytu na výběr ze 2 menu, které se nahlašuje u večeře nebo snídaně předem) - včetně sklenice vody a vína k večeři.


Cena obsahuje:

  • Zpáteční letenku vč. všech poplatků Praha - Neapol/Řím – Praha
  • 7 nocí pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji
  • Polopenze kombinací bufetové a servírované formy
  • Sklenice vody a vína k večeři
  • Transfer z/na letiště
  • 1x výlet do Sessa Aurunca (může být uskutečněn i v den příjezdu/odjezdu a spojen s případným transferem z/na letiště)
  • Služby česky či slovensky hovořícího delegáta

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna zájezdu
  • Případnou pobytovou taxu dle vyhlášky místních úřadů. Tato taxa je splatná na místě v hotovosti, v Eur. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování
Partner