Londýn a okolí II

6 denní zájezd   Velká Británie Velká Británie    Krátkodobé poznávací zájezdy

   ubytování: privát       doprava: autobusem       strava: polopenze   


U tohoto zájezdu se jedná o doplnění skupin školních kolektivů. I tyto zájezdy vedou odborně zdatní a zkušení průvodci. Program zájezdu je pečlivě dodržován. Účastníci dostávají místa v přední a střední části autobusu.


Program zájezdu

1. den: Průjezd SRN, Belgií do Francie.
2. den: V ranních hodinách Eurotunnelem nebo trajektem přes kanál La Manche do Anglie . Příjezd do Yorku - pěší prohlídka města s největší gotickou katedrálou v zemi, unikátní historické centrum, zbytky hradu a městských bran. Odjezd na ubytování do anglických rodin.
3. den: Po snídani návštěva přírodně zajímavé jezerní oblasti Lake District, turistické středisko Keswick se zajímavými zelenými domy je položeno na břehu nejkrásnějšího jezera oblasti Derwenwater. Vyhlídková jízda podél největšího jezera Windermere. Návrat na ubytování do anglických rodin.
4. den: Po snídani odjezd do Liverpoolu - prohlídka historických doků, návštěva míst spojených se skupinou Beatles (Penny Lane, Strawberry Fields, Cavern Club, muzeum The Beatles Story). Přejezd do Chesteru - návštěva jednoho z nejzachovalejších měst v Anglii . Návrat na ubytování do anglických rodin.
5. den: Po snídani odjezd do městečka Warwick - jeden z nejkrásnějších středověkých hradů v Anglii . Přejezd do Londýna k prohlídce pamětihodností - Big Ben s parlamentem, London Eye, Westminster Abbey, Buckinghamský palác, Trafalgarské náměstí, Downing Street, náměstí Leicester Square, Piccadilly Circus a další. Večer odjezd k Eurotunnelu nebo na trajekt.
6. den: Průjezd Francií, Belgií a SRN. Návrat do ČR.

Cena obsahuje:

  • dopravu autobusem
  • přejezd La Manche
  • průvodce
  • 3x ubytování v anglických rodinách (dvoulůžkové pokoje)
  • 3x polopenzi

Cena neobsahuje:

  • vstupy - doporučujeme výměnu 110 GBP pro dosp. osobu, 95 GBP do 18 let

Fakultativně:

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 210 Kč)