La Manga del Mar Menor - Senator Mar Menor ****

11,12 denní zájezd   Španělsko Španělsko   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: polopenze   


Dotované zájezdy Mar Menor pro seniory 55+.

Mar Menor je dosud málo známá laguna, která leží ve španělské provincii Murcia. Tato laguna, nazývána "Mrtvým mořem Evropy”, je zajímavá tím, že je od Středozemního moře oddělena jen úzkým pruhem pevniny zvaným La Manga neboli "rukáv”. Přímo naproti letovisku La Manga se nachází příjemné městečko Los Alcazáres, které leží 24 km od města Cartagena a pouhých 5 km od mezinárodního letiště San Javier. Tato oblast vyniká svou lázeňskou historií a dodnes si zde můžete užívat termální léčby v místních lázních La Encarnación Spa Resort, které si stále zachovávají podobu starého lázeňského střediska. V letovisku se nachází krásná, dlouhá promenáda, která přímo svádí k večerním procházkám podél pobřeží, kde naleznete mnoho obchůdků, restaurací a barů na posezení u sklenice dobrého vína. Pokud máte rádi stará lázeňská městečka, která jsou okouzlující svou klidnou atmosférou, neváhejte a vyjdete se s námi do Los Alcazáres.

Spousta cestovatelů se do této oblasti vydává za léčivým bahnem , které je svým složením podobné bahnu Mrtvého moře v Izraeli a které blahodárně působí na tělo a napomáhá léčit kožní onemocnění, bolavé klouby, revma, atd.

Klimatické podmínky, slanost moře a léčivé bahno jsou důvodem, proč je tato oblast oblíbenou a vyhledávanou destinací zvláště pro seniory! Pojeďte s námi na nový dotovaný zájezd na Mar Menor v rámci programu Španělsko pro seniory 55+.

Další informace o Murcii a léčivém bahně naleznete na http://www.murciaturistica.es/cz/ a http://www.murcia.cz/

Poloha: Senator Mar Menor Golf & Spa Resort **** je exkluzivní hotel, který se nachází v krásném prostředí vedle laguny Mar Menor v Los Alcázares. Hotel je umístěn přímo u profesionálního golfového hřiště o 18 jamkách. Centrum města Los Alcázares, kam se dostanete místní dopravou (zastávka s pravidelným spojením každých 20 min. – 1 hodinu před hotelem), je vzdáleno cca 3 km a naleznete zde obchody, restaurace, bary a nákupní centra. Hotel je ideálním výchozím bodem k prozkoumání zajímavostí oblasti Costa Cálida, jako je San Pedro del Pinatar či přístavní město Cartagena. Tento 4-hvězdičkový moderní hotel Vám zajistí opravdu příjemný a klidný pobyt

Hotel patří pod velmi oblíbený řetězec Playa Senator, který znáte z naší nabídky (např. Playa Bonita na Costa del Sol nebo Playaballena na Costa de la luz nebo Playa Almuňecar na Costa Tropical).

Pláž: Hotel se nachází vedle laguny Mar Menor a nejbližší přístupná písečná pláž Mar Menoru je cca 3 km. Na pláž lze využít místní autobusovou dopravu (zastávka s pravidelným spojením každých 20 min. – 1 hodinu před hotelem)..

Akce : + hotel z oblíbeného žetězce PLAYASENATOR
+ Polopenze vč. vody a vína k večeři

Vybavení hotelu : Hotel disponuje 85 pokoji a 174 velkolepými apartmány. Dále je zde recepce 24h., venkovní bazén obklopený exotickými zahradami, dětský bazén, výtah, posilovna a lázeňské centrum Sediao Senzia (za poplatek - vstup 16 Eur). Dále v hotelu najdete Wi-Fi zdarma, bar a restauraci, konferenční prostory.

Vybavení pokoje : Komfortně zařízené pokoje s vlastním sociálním zařízením, fénem, TV, telefonem, minibarem a trezorem (za poplatek) klimatizací. Všechny pokoje mají balkon nebo terasu.

POLOPENZE (večere mohou být servírované - dle obsazenosti hotelu) vč. sklenice vody a vína k večeři.


Cena obsahuje:

  • Zpáteční letenka Praha – Murcia San Javier – Praha včetně všech poplatků
  • Transfer letiště – hotel – letiště
  • 10 nebo 11 nocí pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji
  • POLOPENZI (večeře může být servírovaná - dle obsazenosti hotelu)
  • Sklenice vody a vína podávané k večeři
  • Služby česky/slovensky hovořícího delegáta po celou dobu pobytu
  • Zákonné pojištění CK pro případ úpadku

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna zájezdu
  • Případnou pobytovou taxu dle vyhlášky místních úřadů
Partner