Mariánské Lázně - Hotel Krakonoš ***

6 denní zájezd   Česká republika Česká republika   

   ubytování: hotel ***       doprava: vlastní       strava: polopenze   


Poloha: Hotel Krakonoš Vás uvítá v krásném přírodním prostředí nad Mariánskými Lázněmi, asi 2 km od centra. Z města se k hotelu dostanete MHD, kabinovou lanovkou.

Hotel má ideální polohu pro rodinnou rekreaci, firemní školení, pořádání srazů, ozdravných pobytů dětí školního a předškolního věku, k provozování různých sportovních aktivit. Rozmanité okolí láká k výletům, výlety potěší milovníky přírody i historie. Množství lesů v nedalekém okolí uspokojí i Ty nejnáročnější sběratele hub.

Akce: Termíny jsou nahodilé dle sezóny. Pokud máte zájem o jiný termín, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rádi sestavíme nabídku dle Vašeho požadavku.

AKTUÁLNÍ INFORMACE: HOTEL NABÍZÍ LÉČEBNĚ-REHABILITAČNÍ BALÍČKY.

Hotely v balíčku: Hotel Krakonoš

Vybavení: V hotelu je k dispozici recepce a informace 24 hodin denně, směnárna, služba buzení telefonem, WIFI internet, hotelové hlídané parkoviště - placené parkoviště, kosmetika, průvodcovské služby - možno zařídit, hotelová bezpečnostní agentura, zajišťování vstupenek na kulturní akce, pořádání školení, seminářů, svatebních hostin, promočních hostin. Možnost zajistit nordic walking a paintball.

Hotel Krakonoš nabízí hotelové ubytování s možností kompletní léčebné péče. V hotelu se používá přírodní lehce mineralizovaná voda z vlastního zdroje. Tato mineralizovaná voda je nejen vhodná k pití, ale je využívána i ke koupání a při procedurách ve wellness.

Vybavení pokojů: Hotel Krakonoš Vám nabízí 86 pokojů z toho 2 bezbariérové, 5 apartmánů, 18 podkrovních a 61 dvoulůžkových. Všechny pokoje jsou vkusně a útulně zařízeny. S vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, telefon, chladnička, vysoušeč vlasů.

Bezbariérový přístup - v budově hotelu se nachází výtah, který umožňuje spolu s dispozičním uspořádáním chodeb takřka neomezený bezbariérový přístup.

Internet a fax - možnost připojení k internetu (WIFI) a využití faxových služeb.

Zabezpečení - ve všech prostorách hotelu včetně pokojů jsou nainstalovány protipožární čidla. Úschova a zabezpečení cenných předmětů je zajištěna v hotelovém trezoru.

V rámci pobytu je zahrnuta polopenze. Hotelová kuchyně Vám nabízí výborná česká jídla, včetně různých specialit. Jídla jsou podávána v prostorné restauraci se 110 místy, kterou lze rozšířit o přilehlý salonek až na 170 míst. Druhý salonek disponuje min kapacitou 50 míst. Servírovány jsou jak teplé i studené snídaně formou švédských stolů s bohatým výběrem. Večeře obsahuje výběr ze tří tříchodových menu. Jídelna je nekuřácká. Kromě klasických jídel je hotel schopen zajistit redukční, diabetické, vegetariánské nebo bezlepkové diety.

Lobby Bar slouží k odpolednímu a večernímu posezení hostí. Zde se podávají alkoholické i nealkoholické nápoje nonstop. Nápojový lístek obsahuje mimo tradičního českého piva značky Budvar a širokého výběru moravských vín, také mnoho druhů nealkoholických nápojů včetně čajů a káv (za poplatek).

V létě je součástí restaurace i příjemná venkovní terasa (kapacita 40 míst) skýtající odpočinek a klid s originálním výhledem do sochařského pohádkového ráje.


Program zájezdu

1. den: Balíček obsahuje: volný vstup do bazénu, lékařskou prohlídku, procedury dle prohlídky, např. 1x masáž lávovými kameny, 1x bylinná koupel, 1x masáž s aromatickým olejem, 1x teplý rašelinový zábal, 2x solná jeskyně.

Cena obsahuje:

  • Ubytování na 5 nocí
  • Polopenzi
  • Volný vstup do bazénu
  • Lékařskou prohlídku
  • Procedury dle prohlídky, např. 1x masáž lávovými kameny, 1x bylinná koupel, 1x masáž s aromatickým olejem, 1x teplý rašelinový zábal, 2x solná jeskyně
  • Termíny jsou nahodilé dle sezóny. Pokud máte zájem o jiný termín, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rádi sestavíme nabídku dle Vašeho požadavku. Všechny zájezdy jsou na vyžádání (po objednávce se ověřuje dostupnost kapacit)
  • Ubytování v hotelu v den příjezdu možné od 14:00 hod
  • Odhlášení z hotelu v den odjezdu do 10:00 hod
  • UPOZORNĚNÍ: AKTUÁLNÍ INFORMACE K POBYTU V HOTELU KRAKONOŠ - PLATÍ DO ODVOLÁNÍ!!
  • Musíme Vás současně upozornit, že v zájmu zdraví všech hostů i našeho personálu, budeme v případě nařízení VLÁDY ČR, ihned při příjezdu požadovat negativní antigenní test, ne starší než 48 hodin před příjezdem. Bez negativního výsledku testu, nebude možné ubytování poskytnout!!! Jsme si vědomi, že v průběhu letošního roku může dojít k řadě nečekaných změn a zvratů. Pokyny VLÁDY ČR k provozu hotelů, ubytovacích a stravovacích zařízení striktně dodržujeme a o postupu, který nám VLÁDA ČR a Krajská hygienická stanice stanoví, Vás budeme neprodleně informovat

Cena neobsahuje:

  • Dopravu do místa pobytu
  • Welcome drink (cca 50 Kč)
  • Příplatek za parkování (cca 100 Kč/den)
  • Pobytová taxa dle vyhlášky místních úřadů / úhrada na recepci v hotelu
Partner