Analipsi - Anthoula Village ****

8 denní zájezd   Řecko Řecko   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: polopenze   


Poloha: Letovisko Analipsi se nachází na severním pobřeží ostrova Kréta, cca 20 km východně od hlavního města Heraklion. Hotel s apartmány Anthoula Village leží v jeho klidné části nedaleko centra městečka Analipsi (cca 1km), kde najdete celou řadu obchodů, klasických řeckých taveren a restaurací. Středisko je součástí pásu na sebe téměř navazujících letovisek s dlouhou pláží a jeho poloha také umožňuje poznávání památek a přírody severovýchodní části ostrova Kréta.
V blízkém okolí můžete navštívit centrum letoviska Hersonissos (cca 5 km).
Lidové muzeum Lixnostatis je vzdálené 6 km. Doporučujeme také navštívit hlavní město ostrova Heraklion s malebným centrem a světoznámým palácem Knossos. Písčito-oblázková pláž cca 350 m od hotelu. Autobusová zastávka je v blízkosti hotelu. Letiště v Heraklionu je vzdáleno cca 30 km.

Pláž: Dlouhá pláž s pozvolným vstupem do moře je písčito-oblázková a nachází se v pěší vzdálenosti cca 350 metrů od hotelu (lehátka a slunečníky za poplatek). Na některých místech je vstup do vody přes ploché kameny, pro tyto případy doporučujeme boty do vody, které lze zakoupit v místních obchodech. Vzhledem k dostatečné délce pláže si lze najít místo vstupu do vody, které bude nejlépe vyhovovat.

Vybavení: Tento menší hotel rodinného typu s apartmány je skvělou volbou pro váš pobyt na Krétě. Hotel je rozdělen na 3 části. Pokoje jsou rozmístěny v celém komplexu (v přízemí, v prvním patře bez výtahu nebo s výtahem). Hotel disponuje vstupní halou s recepcí. Bezdrátové internetové připojení je dostupné ve společných prostorách zdarma. K vybavení hotelu patří mimo jiné i TV místnost, restaurace pro skupiny, a la carte restaurace a snack bar. Zde můžete ochutnat mimo jiné i řecké speciality. V hotelové zahradě je bazén, dětský bazén, terasa s lehátky a slunečníky zdarma. Za příplatek možnost zapůjčit osušky na pláž. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a využít službu půjčení auta.

UPOZORNĚNÍ: Rozsah a kvalita výše uvedených služeb může být ovlivněna zavedením eventuálních opatření v dané destinaci v souvislosti s epidemii.

Vybavení pokojů: Studia a apartmány v komplexu jsou umístěny v přízemí nebo v prvním patře domků (bez výtahu). Některé pokoje mají menší balkon nebo terasu s výhledem na bazén nebo do zahrady. Pokoje v přízemí mají verandu, kde lze posedět. Většinou je k dispozici kuchyňský kout s mini lednicí a rychlovarnou konvicí. V pokojích je také telefon, satelitní TV, trezor (za příplatek cca 10 eur/týden) a klimatizace (za příplatek cca 7 eur/den). V koupelně je vana nebo sprcha. Povlečení a ručníky jsou měněny každé 3 dny, pokud někdo chce častěji, je to možné za příplatek.

Polopenze (snídaně a večeře) formou bufetu. V ceně sklenice vody a vína k večeři.


Cena obsahuje:

  • Zpáteční letenka Praha – Heraklion – Praha (včetně všech poplatků)
  • Transfer letiště – hotel – letiště
  • 7 nocí pro 1 osobu ve studiu
  • Polopenze (snídaně a večeře) formou bufetu
  • Navíc v ceně sklenice vody a vína k večeři
  • Služby česky/slovensky hovořícího delegáta po celou dobu pobytu
  • Zákonné pojištění CK pro případ úpadku
  • Garance vrácení peněz v případě, že se zájezd z důvodu koronavirové krize neuskuteční

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Komplexní pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna zájezdu
  • Případnou pobytovou taxu dle vyhlášky místních úřadů
Partner