Karlovy Vary - Hotel Thermal ****

6 denní zájezd   Česká republika Česká republika   

   ubytování: hotel ****       doprava: vlastní       strava: polopenze   


Poloha: Hotel Thermal se nachází nedaleko lázeňských kolonád a historického centra. Pokochejte se nadčasovou architekturou hotelu. Zpomalte, načerpejte energii. V hotelu se postarají o to, aby váš pobyt byl nezapomenutelný stejně jako výhled z vašeho pokoje.

Akce: Termíny jsou nahodilé dle sezóny. Pokud máte zájem o jiný termín, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rádi sestavíme nabídku dle Vašeho požadavku.

Vybavení: Hotel Thermal nabízí desítky služeb pod jednou střechou. V unikátním brutalistním komplexu najdete wellness centrum, lázně, restaurace, bary, bazén i konferenční prostory. Hotel má kapacitu více než 500 lůžek. Každoročně hostí hvězdy stříbrného plátna a projekce Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. I když k nám zavítáte jen jednou, pamatovat si to budete už napořád.

I na cestách si budete připadat jako doma. Díky doplňkovým službám vyřešíte každý detail svého pobytu pohodlně z hotelu. Můžete se dát ostříhat, zajít si na masáž nebo na kosmetické ošetření. Postaráme se o to, abyste měli na každý den čistou a vyžehlenou košili. Večer si můžete užít u rulety nebo v karaoke baru.

Na hotelu Vám pomohou s plánováním výletů do okolí a sjednají zapůjčení kola, elektrokola nebo auta.

Vybavení pokojů: Dvojlůžkový pokoj standard - jednolůžko, dvojlůžko, možnost přistýlky, do 3 let zdarma
klimatizace, fr. okna či balkon, výhled na město, vana či sprcha, ručníky, fén ad. Chladnička, coffee set, trezor, TV, pracovní stůl, vysokorychlostní wi-fi, dog/pet friendly, 100% nekuřácké, bezbariérový přístup.

Polopenze.

Hotelová restaurace
Dali byste si raději něco z mezinárodní, nebo české kuchyně? Nemusíte se rozhodnout hned. Hotelové bufetové menu nabízí každý den obojí. Ráno vás mile překvapí bohatý výběr při snídani. K večeři si pochutnáte na poctivém řízku anebo italských těstovinách se svěžím salátem.

Dostali jste chuť na něco jiného? Hoteloví nejlepší kuchaři pro vás připraví speciality z a la carte. Restauraci najdete v -1. patře vedle přilehlé letní terasy. Otevřena je pro všechny milovníky dobrého jídla, nejen pro ubytované.

Otevírací doba:
snídaně 7:00–10:00
obědy 12:00–15:00
večeře 18:00–21:00

Venkovní terasa
Odolat osvěžení na venkovní terase s výhledem na meandr říčky Teplá, náplavku hotelu Thermal a Dvořákovy sady nelze snadno, když kolem voní maso nebo zelenina z rozpáleného grilu. Objednejte si dobře vychlazený Pilsner Urquell, limonádu, kávu či sklenku výborného moravského vína. Nezapomeňte nápoj doprovodit dortem nebo zákuskem od hotelových cukrářů.

Večer v sezóně venkovní terasa ožívá hudbou a vy si můžete ověřit, zdali jste nezapomněli taneční kroky k vaší oblíbené skladbě.

Otevírací doba:
v sezóně denně během snídaní a od 12:00 do večera. Záleží jen na počasí.

Lobby bar Film Café
Je čas na odpolední šálek kávy? Rychlou schůzku s kolegy nebo jen krátký oddech po cestě do Karlových Varů? Stylový Lobby bar s interiérem odkazujícím na hvězdy filmového plátna najdete u recepce. Těžko říct, zdali vás okouzlí více výhled na město, ochotná obsluha či bohatá nabídka občerstvení.

Zakousněte se do burgeru nebo křupavé obložené bagetky, pochutnejte si na zákuscích od hotelových cukrářů anebo si objednejte něco ostřejšího. Vyzkoušeli jste již tradiční karlovarský "třináctý pramen"?

Otevírací doba:
Denně od 11:00 do 23:00

Poznámka: Konzumace na venkovní terase, v lobby baru a příprava specialit z a la carte není zahrnuta v ceně.


Cena obsahuje:

  • 5x nocí v hotelu Thermal 4* (pobyt na více nocí na vyžádání u CK)
  • Polopenzi
  • Volný vstup do Thermal Wellness (součástí není venkovní termální bazén)
  • Vstupní vyšetření lékařem a sestavení léčebného plánu
  • Pitná kúra
  • Jedna lázeňská procedura denně
  • Termíny jsou nahodilé dle sezóny. Pokud máte zájem o jiný termín, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rádi sestavíme nabídku dle Vašeho požadavku. Všechny zájezdy jsou na vyžádání (po objednávce se ověřuje dostupnost kapacit)

Cena neobsahuje:

  • Dopravu do místa konání
  • Parkování u hotelu za poplatek (na zpětné ověření, kapacita míst je omezená, hradí se na místě po příjezdu do hotelu)
  • Lázeňský poplatek cca 35,- Kč/os./noc (výše poplatku se může v průběhu sezony změnit), platí se na recepci hotelu
  • Komplexní pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna zájezdu
  • Vstup do venkovního termálního bazénu
Partner